• In het kader van “vooruitgang is ons streven” is er mooi nieuws: RKSV Bornerbroek wordt Actief Betrokken Club! Actief Betrokken Club is een initiatief van Sportbedrijf Almelo voor verenigingen die graag een verbindende rol spelen in het sportieve en maatschappelijke landschap in hun eigen wijk of dorp.

  Speerpunten

  De ABC-speerpunten waar RKSV Bornerbroek komend sportseizoen mee bezig gaat, zijn:

  1. Ons verenigingsaanbod voor jong en oud zo toegankelijk mogelijk maken
  2. De samenwerking met maatschappelijke partners intensiveren
  3. Duurzaamheid en gezondheid onder de aandacht brengen

  Enthousiasme

  Peter Winters, bestuurslid van RKSV Bornerbroek, ziet grote meerwaarde in het project. Winters: “Onze vereniging is zeer betrokken bij het wel en wee van Bornerbroek. Wij hebben als doel om het dorp, jong en oud, gezonder, socialer en vitaler te maken, met de Bornerbroekse sportvereniging als middel. We zien voor ons met het project Actief Betrokken Club een ideale rol weggelegd als spil in het Bornerbroekse landschap.”

  Vanuit Sportbedrijf Almelo zal verenigingsondersteuner Kim de Wild komend sportseizoen voor RKSV Bornerbroek werkzaam zijn om maatschappelijke activiteiten te ontplooien. De Wild: “Ontzettend mooi dat RKSV Bornerbroek een Actief Betrokken Club wordt, ik denk dat dat uitstekend bij het dorp Bornerbroek past. Als er leden zijn die graag meedenken over de maatschappelijke rol van RKSV Broernbroek: laat het mij of Peter maar weten! Dat waarderen we zeer.”

  Kim de Wild is via mail te bereiken via k.dewild@sportbedrijfalmelo.nl.