• Informatie

  Belangrijke informatie Handbal RKSV Bornerbroek

   

  Belangrijke regels en info voor trainers en coaches

   

  • Elke trainer en coach wordt geacht op de hoogte te zijn, van de normen en waarden die in onze vereniging gelden en deze ook uit te dragen naar de leden van onze vereniging.
  • Trainers en coaches dienen voor de training/wedstrijd ruimschoots op tijd aanwezig te zijn om toezicht te houden op de spelers. Hij/zij kan van deze tijd gebruik maken om alvast voorbereidingen voor de training te treffen, (maar niet om koffie te drinken in de kantine, zodat de jeugd alleen in de kleedkamer is, of ergens anders ongecontroleerd rondhangt).
  • Ook na afloop van training of wedstrijd mogen de teams niet alleen gelaten worden, maar blijft tenminste één coach in de kleedkamer of in de buurt om het douchen en opruimen van de kleedkamer in goede banen te leiden.
  • Ook van jeugdtrainers die aansluitend hun eigen training hebben, verwachten wij dat zij erop toe zien dat alles ordelijk verloopt.
  • Na elke training en of wedstrijd wordt het veld opgeruimd achtergelaten. Alle ballen en pilons e.d. worden netjes opgeborgen in de daarvoor bestemde kasten. Ook wordt de kleedkamer na elke training opgeruimd. Wanneer het trainingsmateriaal niet meer voldoet aan de eisen, graag contact opnemen met de materiaalbeheerder (zie Handbalcommissie)
  • S.v.p. aandacht voor het invullen van het digitaal wedstrijdformulier
  • De kleding die de spelers dragen, is gesponsord door sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen. We kunnen met trots zeggen dat elk team van de mini’s tot en met het 1e in gesponsorde kleding loopt. Dit is vaak een proces van meerdere jaren van vertrouwen van de sponsor in de vereniging en van ons in de sponsor. Laten we dat wederzijdse vertrouwen niet beschadigen door niet netjes met de spullen om te gaan. Door zorgvuldig met de materialen om te gaan, kan de verenging ook in de toekomst een beroep doen op de huidige of nieuwe sponsoren.

   

   

  Belangrijke info voor spelers en ouders

   

  Tenue: Blauw shirt met zwarte broek en witte sokken. De shirts (en broeken) worden gesponsord. De sokken dienen zelf aangeschaft te worden. Bij toerbeurt worden deze tegelijk gewassen door een lid of ouder. Gesponsorde kleding blijft eigendom van RKSV Bornerbroek. Bij de afdeling handbal wordt deelgenomen aan zowel een zaal- als een beachcompetitie. De zaalcompetitie loopt van oktober tot en met maart en de beachcompetitie van april tot en met juni. De wedstrijden worden voornamelijk gespeeld op zondag. Voor de F-jeugd zijn er in het zaalseizoen tweewekelijks toernooitjes in competitieverband.

   

  Tevens wordt er jaarlijks door onze toernooicommissie een veldtoernooi georganiseerd en nemen we deel aan toernooien elders. De trainingen zullen voornamelijk plaatsvinden in onderstaande sporthallen:

  Sporthal IIspa - Almelo

  Sporthal de Schelfhorst - Almelo

  Sporthal de Latei - Bornerbroek

  Sporthal 't Wooldrik - Borne