• RSKV Bornerbroek is benaderd door Deltafiber om te helpen met het realiseren van glasvezel in Bornerbroek.


  Waarom zijn wij hiervoor benaderd?
  Wij zijn benaderd om dat we een actieve rol in ons dorp hebben, met een grote achterban. Het doel van Deltafiber is om minimaal 35% van de huishoudens aan te sluiten op het glasvezelnetwerk in Bornerbroek. Indien de 35% aanmeldingen niet gehaald wordt, zal het glasvezelnetwerk niet aangelegd worden.


  Waarom conformeert RSKV Bornerbroek zich aan deze actie?
  Na overleg met Deltafiber en stichting dorpsbelang zijn wij ervan overtuigd dat glasvezel in Bornerbroek een meerwaarde is voor ons mooie dorp. Onze eerste reactie was, we zijn eigenlijk wel tevreden met ons huidige internet en televisie abonnement. Echter blijkt dit om een verouderd netwerk te gaan waar de toekomstige ‘rek’ uit is of bijna uit is. Een glasvezelnetwerk is toekomstig bestendig en zal ons voorzien van snel en stabiel internet voor nu en de toekomst. Tevens zal door het aanleggen van een glasvezelnetwerk meer concurrentie ontstaat monopolypositie krijgt in Bornebroek.


  Wat biedt het Bornerbroek?
  Op het toekomstige glasvezelnetwerk zullen 2 aanbieders actief worden, namelijk Delta en Caiway. Wij als RKSV Bornerbroek krijgen, als men zich aanmeldt via de link van RSKV Bornerbroek, per afgesloten abonnement €50,- in onze clubkas gestort. Daarnaast zult u als huishouden €25,- cash back krijgen, een win-win situatie dus. Sluit u het abonnement af zonder de link van RKSV Bornerbroek dan krijgt u geen €25,- terug en RKSV Bornerbroek krijgt dan ook geen vergoeding.


  Informatie over het glasvezelnetwerk?
  Wij als RKSV Bornerbroek zullen via onze Facebookpagina en website informatie versturen. Daarnaast wordt er een online informatieavond voor Bornerbroek georganiseerd, door Deltafiber, op 3 maart om 19:30. Verder informatie hiervoor kunt u vinden op deltafibernetwerk.nl


  Aanmelden glasvezel
  Bent u nu al enthousiast geworden over het glasvezelnetwerk, dan kunt u zich aanmelden via de volgende linkjes.

  Aanmelden glasvezel bij aanbieder Caiway

  Aanmelden glasvezel bij aanbieder Delta


  Technische ondersteuning en vragen?
  Heeft u behoefte aan meer uitleg over het glasvezelnetwerk en welke meerwaarde dit voor u heeft dan kunt u deze stellen bij Björn Letteboer van Letteboer Automatisering (www.letteboer.nl). Björn heeft zich ook gecommitteerd aan glasvezelnetwerk van Deltafiber en weet hier technisch alles van!